top of page

Motherhood

Misschien wilt je partner niet altijd mee, of wil je even stil staan bij de verbinding alleen tussen jou en je kind? Dan is de motherhood sessie perfect voor jou. Dit is een kortere sessie, tussen de half uur en het uur, waarin we de focus leggen op jouw band en je kind. Tijdens deze sessie kunnen jullie knuffelen, kietelen, dansen, borstvoeden, of gewoon even zijn. De sfeer houden we ontspannen, niets moet, alleen jij en je kind, voor heel even, net als toen hij nog veilig in je buik schuilde. Ik ben er wanneer jullie blikken kruisen, wanneer woorden niet nodig zijn en jullie elkaar begrijpen met een knik. 

Voor jou als mama heb ik een aantal jurken in mijn client closet te leen om te dragen tijdens deze sessie. Het zijn jurken met veel stof maar ook rekbaar waardoor gemakkelijk huid op huid contact kan worden gelegd met je kind. Geef zeker aan als je hier interesse in hebt, dan neem ik ze mee. Uiteraard kun je ook je eigen kleding meenemen. Er is ook de mogelijkheid om je kleding een aantal keer te wisselen voor de variatie van de beelden.

 

 

De sessie houden we gewoonlijk in de natuur. Heb je liever thuis of op een andere binnen locatie, kan dat uiteraard.  

.

De sfeer houden we ontspannen, niets moet, alleen jij en je kind, voor heel even, net als toen hij nog veilig in je buik schuilde.

Investering

Na de foto sessie stuur ik je binnen 24 uur een paar beelden op ter preview, om een beetje de sfeer te kunnen proeven. Binnen 3 weken krijg je van mij een link naar een online galerij waar je na het bekijken van alle beelden kunt beslissen hoeveel beelden je wilt nemen. Ik bewerk en perfectioneer altijd minimaal 40 beelden voor in de galerij. Je kunt kiezen uit 2 pakketten. Je kunt altijd voor meer foto's kiezen. Bovenop pakket 1 reken ik €7,50 per foto, bovenop pakket 2 reken ik €5 per foto. 

Pakket 1

  • 10 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken uit de client closet

€ 90

Pakket 2

  • 20 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken uit de client closet

€ 150

bottom of page