top of page

Welkom

Hoi, wat leuk dat je er bent! 

Ik ben Lynn, moeder van 2 ondeugende jongens en 1 klein meisje. 

Twee dagen in de week ben ik werkzaam als optometrist, een beroep waar ik hard voor heb gestudeerd op de Hogeschool van Utrecht en tot op heden met plezier beoefen. Vooral omdat ik hiermee met mensen mag werken en ze kan helpen, dat geeft mij een heerlijk voldaan gevoel!

De rest van de tijd ben ik vooral moeder en hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Mijn ultieme creatieve uitlaatklep is  fotograferen. De uitdaging om jullie je op je mooist vast te leggen, jullie leren kennen en jullie verbinding op beeld te laten spreken geeft mij zoveel energie. Fotograferen vond ik van kinds af aan al erg leuk en was ik "dat kind die altijd rondliep met een wegwerpcamera". Fotograferen op professioneel vlak begon pas nadat ik moeder werd. Ik begon me te verdiepen in de verschillende stijlen en manieren van bewerken, en zo gaande leer ik nog steeds elke dag wat bij. Wat ik vooral heb gedaan is veel en veel oefenen. 

De passie die mij drijft in de fotografie is, net zoals bij optometrie het contact met mensen, en in dit geval jullie liefde en connectie voor elkaar vastleggen middels beelden. Ik heb zelf mogen ervaren hoe snel iedere fase in het leven gaat. Van de liefde tussen twee mensen, dat leidt naar de zwangerschap, en uiteindelijk je eigen kleine gezin waar je trots op mag zijn. Ik vind dat al deze momenten vastgelegd dienen te worden, als een verhaal dat uiteindelijk jouw unieke verhaal wordt. 

De beelden die ik maak vertellen dat verhaal. Ik leg jullie vast terwijl jullie in je vertrouwde omgeving van elkaar genieten, ongedwongen en af en toe een tikkeltje chaotisch en speels. Mijn beelden zijn warm, puur en benadrukt de sfeer op dat moment. Ik maak alleen gebruik van natuurlijk invallend licht, het liefst bij een ondergaande zon.

Mijn andere creatieve uitlaatklep is naaien. Wanneer ik de tijd vind hou ik me bezig met het creëren van kledingstukken, voor mezelf, voor mijn kinderen, of voor de client closet. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich mooi kan voelen, zowel van binnen als buiten. Wat je draagt heeft hier ontzettend veel invloed op. Daarom heb ik in mijn client closet een selectie kledingstukken samengesteld (waarvan een enkele door mij zelf ontwikkeld en genaaid zijn, andere aangeschaft) die tijdens de fotoshoot te leen zijn. 

Mijn beelden vertellen een verhaal, waarin de liefde en connectie tussen het gezin centraal staan. Op een ongedwongen manier. 

bottom of page