top of page
Family session

Family

IMG_2152.jpg

matters

Je eigen kleine gezin, dat moet je koesteren. Ik heb zelf mogen ervaren hoe vluchtig de fase gaat waarin ze klein zijn. De fase waarin jij zelf de dag hoopt te overleven, maar waarin je kleine voor je neus groeit en verandert. De fase waarin ze nog lief tegen je aan kruipen en jij hun veilige haven bent. 

Dan ben ik hier om de tijd even stop te zetten. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, terwijl jullie in jullie gekozen omgeving elkaar knuffelen en van het moment genieten. Je hoeft je niet druk te maken om voor mij te poseren of ongemakkelijke houdingen aan te nemen. Ik vang jullie liefde en verbinding zoals het daadwerkelijk is, om voor altijd te bewaren.

Neem gerust een leuk speeltje of leuk aandenken mee die ook op de foto mag.

Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, terwijl jullie in jullie gekozen omgeving elkaar knuffelen en van het moment genieten.

Na het boeken van een fotoshoot stuur ik samen met de bevestigingsmail een kleine brochure waarin ik mijn werkwijze uitleg en advies voor styling geef. Daarin probeer ik het wel zo persoonlijk mogelijk te houden, afgaande van de hoeveelheid personen in jullie huishouden en de verhouding (jongens/meisjes) ervan. Bij vragen kunnen we altijd contact houden. 

Voor mama zijn er enkele jurken beschikbaar in de client closet om uit te kiezen om te dragen tijdens de fotoshoot. Bij interesse neem ik ze mee naar de dag van de fotoshoot. Uiteraard kun je ook zelf je eigen kleding meenemen. 

Investering

Na de foto sessie stuur ik je binnen 24 uur een paar beelden op ter preview, om een beetje de sfeer te kunnen proeven. Binnen 3 weken krijg je van mij een link naar een online galerij waar je na het bekijken van alle beelden kunt beslissen hoeveel beelden je wilt nemen. Ik bewerk en perfectioneer altijd minimaal 40 beelden voor in de galerij. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Wil je naast pakket 3 nog losse beelden bij kopen, reken ik € 5 per foto extra. 

Pakket 1

  • 12 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken/newborn setjes uit de client closet

 

€ 109

Pakket 2

  • 20 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken/newborn setjes uit de client closet

 

€ 159

Pakket 3

  • 30 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken/newborn setjes uit de client closet

  • 1 harmonica mini album (7x7 cm) met de beelden van de fotoshoot (zelf te selecteren, ik stel ze samen voor je)

€ 219

Voetstapjes fotografie, lifestyle fotograaf, gezinsfotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, new baby fotograaf, golden hour, in verwachting, baby op komst, liefde, puur en liefdevolle beelden, familie, gezin, gezinsfoto, connectie, zwanger, ongedwongen, ongeposeerd, spelenderwijs, soesterduinen, fotoshoot, den treek
bottom of page