top of page
Baby session

Hello New Baby

.jpg

Mini vingers, mini teentjes, die baby donshaartjes op de rug, de rimpelige huid.. Je baby zal nooit meer zo klein zijn als nu. Hoeveel foto's ik van mijn kinderen maak, ik heb altijd spijt dat ik niet nog meer heb gemaakt. Deze herinneringen leg ik graag vast voor je. Ik ga in op de baby details zodat je ze nooit meer hoeft te vergeten, en ik leg jullie samen vast terwijl jullie van elkaar genieten en de babygeur opsnuiven. 

Een New Baby sessie wordt het beste binnen de eerste maand geboekt, terwijl baby nog lekker slaperig tegen papa of mama aan ligt. Ook zusjes en broertjes mogen bij de New Baby sessie aanwezig zijn. Ik leg dan ook hun connectie vast, maar de focus ligt vooral op jullie pasgeboren baby. 

 

Is je baby al wat ouder? Vanaf 3 maanden oud valt de fotoshoot niet meer onder de New Baby sessie, maar dan zullen de pakketten gelden van een Family sessie.  

Ik heb een collectie van dekentjes, nestjes en kussentjes voor jullie baby om lekker comfortabel in en op te liggen. Deze neem ik allemaal mee naar de dag van de fotoshoot. Ook heb ik een collectie van zachte kledingstukken die gedragen kunnen worden door jullie kleine. Een impressie van de collectie kun je hier vinden. Heb je hier interesse in? Geef dit dan vooraf aan.

Heb je een speciale knuffel, dekentje, of iets anders dat je graag op de foto wilt? Dit kan uiteraard altijd!

Hoeveel foto's ik ook van mijn kinderen maak, ik heb altijd spijt dat ik niet nog meer heb gemaakt.

In principe worden New Baby sessies bijna altijd bij je thuis gehouden. Fijne temperatuur, vaak bij het raam mooi lichtinval, bekende omgeving. 

Bij het mooie weer in de zomer kan er ook gekozen worden om de sessie buiten te houden op een mooie locatie. Wanneer de sessie bij jullie thuis wordt gedaan zullen we voor de variatie van de beelden op meerdere plekken in huis foto's maken. Denk hierbij met name aan de babykamer, het grote bed, bij een grote raam. Doen we de sessie in de natuur, dan zal de natuur ons zonder twijfel verrassen met haar schoonheid. Ik adviseer dan wel om de sessie in de vroege ochtend of late middag te boeken in verband met het felle zonlicht midden op de dag. 

Investering

Na de foto sessie stuur ik je binnen 24 uur een paar beelden op ter preview, om een beetje de sfeer te kunnen proeven. Binnen 3 weken krijg je van mij een link naar een online galerij waar je na het bekijken van alle beelden kunt beslissen hoeveel beelden je wilt nemen. Ik bewerk en perfectioneer altijd minimaal 40 beelden voor in de galerij. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Wil je naast pakket 3 nog losse beelden bij kopen, reken ik € 5 per foto extra. 

Pakket 1

  • 12 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken/newborn setjes uit de client closet

€ 109

Pakket 2

  • 20 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken/newborn setjes uit de client closet

€ 159

Pakket 3

  • 30 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken/newborn setjes uit de client closet

  • 1 harmonica mini album (7x7 cm) met de beelden van de fotoshoot (zelf te selecteren, ik stel ze samen voor je)

€ 219

bottom of page