top of page
Pregnancy session

Pregnancy

Sommige vrouwen houden van hun zwangere lijf, sommige minder. Je zal je door de hormonen vast ook niet elke dag even topfit voelen. Maar dit is wel hét moment waarop je je kleine zo dicht bij je mag houden, jullie samen even één lichaam delen, en je baby nog heel even alleen van jou is. Het is een bijzondere en vluchtige tijd, als je je bedenkt dat het "maar" 9 maanden van je hele leven is. Ik leg dit moment met liefde voor je vast. We kiezen samen een mooie locatie uit en ik zorg er voor dat je buik, en vormen, zo mooi mogelijk worden benadrukt. Want jij, jij verdient het om je juist nu op je mooist te voelen. Natuurlijk mag je partner ook mee op de foto. 

 

Heb je andere kinderen en wil je die ook mee op de foto? Dat vind ik alleen maar gezelliger! Alleen valt dit onder de Family fotoshoot en zijn er andere pakketten waar je uit kunt kiezen. Neem ook eens een kijkje op de pagina Family session. 

Wanneer je een fotoshoot boekt geef dan aan dat het om een zwangerschap met partner en kinderen gaat, dan krijg je de juiste brochure opgestuurd!

Y&R-6.jpg

- No one else will ever know the strength of my love for you. After all, you're the only one who knows the sound of my heart from the inside - 

Je buik is het mooist rond tussen de 32 en 36 weken zwangerschap. Dit is ook het moment waarop de meeste vrouwen zich nog energiek genoeg voelen voor een fotoshoot. Mijn advies is dan ook om een fotoshoot te boeken wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. 

Ik vind het belangrijk dat jij je met zwangere lijf je op je mooist voelt (want dat ben je!). Daarom heb ik een selectie mooie jurken die te leen staan om te dragen tijdens de fotoshoot, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken. Heb je zelf een prachtige jurk dan kun je die uiteraard ook dragen. Ik zou je zelfs adviseren om meerdere jurken/kleding te dragen voor de variatie van de beelden. Andere kleding naast de jurk is ook een optie. Wanneer je een sessie boekt krijg je een brochure opgestuurd waarin handige tips staan. Ook neem ik contact met je op om je beter te leren kennen en eventuele vragen te beantwoorden. 

Voetstapjes fotografie, lifestyle fotograaf, gezinsfotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, new baby fotograaf, golden hour, in verwachting, baby op komst, liefde, puur en liefdevolle beelden, familie, gezin, gezinsfoto, connectie, zwanger, ongedwongen, ongeposeerd, spelenderwijs, soesterduinen, fotoshoot

Investering

Na de foto sessie stuur ik je binnen 24 uur een paar beelden op ter preview, om een beetje de sfeer te kunnen proeven. Binnen 3 weken krijg je van mij een link naar een online galerij waar je na het bekijken van alle beelden kunt beslissen hoeveel beelden je wilt nemen. Ik bewerk en perfectioneer altijd minimaal 40 beelden voor in de galerij. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Wil je naast pakket 3 nog extra beelden bij kopen, reken ik € 5 per foto extra. 

Boek je vervolgens de New Baby sessie bij mij (yes!), dan krijg je als dank 10% korting op de gekozen pakket voor de New Baby sessie.

Pakket 1

  • 8 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken uit de client closet

€ 109

Pakket 2

  • 14 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken uit de client closet

€ 149

Pakket 3

  • 20 beelden uit de online galerij

  • Gebruik van styling advies en jurken uit de client closet

€ 179

bottom of page